středa 14. května 2014

Kosmetické best of / Beauty Best Of

Vítám Vás u středečního beauty článku,

ten dnešní bude o mých nejoblíbenějších kosmetických produktech. Asi nebudu zdržovat zbytečnou omáčkou (té si užijete dost níže :D) a jdu hned na to. Musím ale předem říct, že je docela těžké vybrat vždy jen jednu věc, takže někde je jich uvedeno více, protože se zkrátka nemůžu rozhodnout :)

Nej... kosmetická značka

L´Oréal.

Nej... vlasová kosmetika

Jednoznačně L´Oréal, a nejvíc balzám - obnovující péče pro velmi zcitlivěné vlasy L´Oréal Professionnel, Absolut Repair Cellular.

Nej... produkt na tělo

Balea tělové máslo s kakaem nebo Balea hydratační tělový krém s vůní bambuckého másla, jsem teď na vážkách, protože každý z těchto dvou je jiný a má jiné vlastnosti. Oba ale krásně voní, hezky hydratují (v případě másla spíš promastí), takže se stále nemohu rozhodnout :)

Nej... produkt na obličej

Alverde tělové máslo s makadamovým oříškem a bambuckým máslem pro suchou pokožku, přesto, že není primárně určen pro obličej :)

Nej... make-up

Ono to vlastně ani není tak dávno, co jsem make-up začala používat, protože jsem si vždycky myslela, že je to výsadou starších dam. A slovo make-up ve mně vždy vyvolávalo hrůzu, kdy jsem si představila ženu s obličejem v podobě masky. Ale dnes už vím, že make-upy současnosti už tak vypadat vždy nemusí, samozřejmě to chce vždy s citem a nic se nemá přehánět. Ale co tím chci říci, je, že tedy zatím nejsem žádná make-upová přebornice. Ale jak jste si určitě mohli všimnout, mou oblíbenou značkou v oblasti make-upů je značka Maybelline. Vůbec není špatný make-up, co používám teď, kterým je Fit Me právě od Maybelline. Ten je opravdu fajn :)

Nej... báze pod make-up

Dermacol Satin Base.

Nej... kosmetické štětce

Hakuro. Ráda bych jednou svou sbírku obohatila o legendární štětce Sigma, abych měla možnost srovnání s levnějšími kolegy :)

Nej... produkt na rty

Záměrně neuvádím kategorie nejoblíbenější rtěnka a nejoblíbenější lesk, protože nejsem úplně rtěnkový typ, přesto, že pomalu začínám do oblasti rtěnek zaplouvat, ale jsem spíše "lesková". Budu asi trapná, protože se budu opakovat, ale v současné době je mým nejoblíbenějším produktem na rty Lipcolor Butter Soft Sensation od Astoru (ještě jednou musím říct, že jsou fakt boží :)) a balzám na rty od Baley – Urea Lippen Balsam.

Nej... oční stíny

Paletka Essence All About Nude. Přijde mi jako velice variabilní, kdy s touto paletkou vytvoříte nejrůznější líčení, je velmi decentní, takže nebudete vypadat, jako když jste utekly od cirkusu :) Samozřejmě co se variability týče, existují určitě rozmanitější paletky - asi tou nejznámější bude paletka od Urban Decay - Naked, ta mi zatím bohužel paní neříká :( Ale určitě tu o ní jednou také budu psát, až se ke mně dostane :)


Nej... řasenka

Vzhledem k tomu, že jsem poměrně dlouho nosila permanentní řasy, tak jsem řasenku používala jen na spodní řasy a to je spotřeba skoro nula nula nic, takže mezi řasenkami nemám vyloženě favoritku. Nejdůležitější pro mě je vyhovující kartáček, což je pro mě spíš takový ten větší kartáček. Většinou ale vybírám mezi řasenkami od firmy Rimmel. Teď používám Rimmel Scandal Eyes Retro Glam a jsem s ní spokojená. 

Nej... barva na líčení

Tak to je zákeřná otázka, protože nejradši mám fialovou barvu, kterou mám i ráda na líčení očí. Ale jinak taky ráda zkouším nové věci. Každopádně v poslední době u mě docela vede stříbrná, protože hezky prozáří oči. Když mám více času, tak nejčastěji sáhnu k nude odstínům a baví mě, přesto, že někomu můžou připadat jako nuda, určitě s nimi jde vytvořit i zajímavé líčení.

Nej... odličovací přípravek

Micelární voda L´Oréal Sublime Soft.

Nej... lak na nehty

Maybelline Forever Strong Super Stay 7 Days, odstín 490 Rose Salsa Hot Salsa – mluvila jsem o něm v nákupech za měsíc duben, takže ho zas tak dlouho nemám, ale na to, jak krátce ho mám, tak si s ním nehty lakuji stále a pořád :) Líbí se mi ta barva a i výdrž je fajn. Řekla bych, že jak je psáno, tak je dáno :) To, že mně tak dlouho nevydrží, za to nemůže lak, ale to, že pořád něco s rukama dělám :)

P. S. Pokud máte rádi Biodermu a ještě jste tento měsíc nevzali útokem lékárnu, tak tak určitě udělejte. Měsíc květen je věnován péči o oči, a tak je produktem měsíce oční gel Sensibio od Biodermy. K mání ve vybraných lékárnách za 99,- Kč. I já jsem si pro ten svůj už skočila :) Seznam partnerských lékáren najdete na facebookových stránkách Biodermy (https://www.facebook.com/BIODERMA?fref=ts) ve fotogalerii. Řekla bych, že tyto akce určitě stojí za to, ale chce si to hlídat, protože jak jste se již mohli dočíst, někde už výrobky nejsou, protože je jasné, že jsou za tuto cenu dodávány jen v omezeném množství. Ale pak se nemůžete zlobit na Biodermu :) Přeji tedy šťastnou ruku a ať ulovíte ten svůj a líbí se Vám :)

P. S.2  Asi před měsícem jsem Vám v článku o profifocení pro web slíbila, že Vám ukážu výsledek, až bude. Tak tady je malá ukázka :)


Hezký zbytek dne,
T.

 -----

Welcome at the Wednesday´s beauty article,

That today´s article will be about my favourite beauty products. I probably won´t keep you with the unnecessary sauce (that you´ll pretty enjoy below :D) and I´ll go right to it. But I need to say in advance that it´s quite difficult to choose only one thing, so sometimes there are more things than one, because I just can´t decide for one :)

Best cosmetic brand

L´Oréal.

Best hair care

L´Oréal again :), and the most balm - repairing conditioner for very damaged hair L´Oréal Professionnel Absolut Repair Cellular.  

Best product for body

Balea body butter with cocoa or Balea moisturizing body lotion with shea butter smell... I´m in two minds about that, because each of these two is different and has different qualities. However both smell nice, nice hydrate (in case of body butter it´s rather greasing), so I still can´t decide :)

Best face product

Alverde body butter with macadamia nut and shea butter for dry skin, thought it´s not primarily for the face :)

Best make-up

It´s actually not a long time ago I´ve begun to use make-up, because I was always thinking it was the prerogative of older ladies. And word of „make-up“ always terrified me because I imagined a woman with her face as a mask. But nowadays I know that the make-ups of the present don´t need to look like this. Of course it always wants the feeling and don´t be heavy-handed. But what I want to say is that I´m not yet an make-up expert. But as you may have noticed, my favourite brand in the make-up sphere is Maybelline. The make-up I´m using now isn´t bad at all. It´s Fit Me just from Maybelline and it´s really nice :)

Best make-up base

Skin smoothing and mattifying make-up base - Dermacol Satin Base.

Best cosmetic brushes


Hakuro. One time I´d like to enrich my collection with legendary Sigma brushes to have the opportunity to compare it with the cheaper fellows :)

Best lip product

By intent I don´t mention the category of the best lipstick and the best lip gloss, because I´m not entirely „lipstick“ type, though I slowly start to go in the lipstick field, but I´m rather „lip glosser“. I´ll be probably embarassing because I´ll be repeating myself but currently my favourite lip product is Lipcolor Butter Soft Sensation from Astor (just one more time I need to say they´re really gorgeous :)) and the lip balm from Balea – Urea Lippen Balsam.

Best eyeshadows

Palette All About Nude from Essence. This palette comes very variable to me because you can create the various make-up looks with this palette. It´s very subtle, so you´ll not look like you escaped from a circus :) Of course, as regard to variability, there are certainly more varied palettes – probably the most famous is palette Naked from Urban Decay, unfortunately this one doesn´t call me madam yet :( But I´m sure I´ll also write about it here one time, when it´ll get to me :)

Best mascara

Due to the fact that I was relatively long time wearing permanent eyelashes, I used mascara only for the lower lashes. And the consumption is almost nothing, so I don´t have absolutely one favourite mascara. The most important thing for me is the suitable brush, which to me is the bigger one. Mostly I choose the mascara from Rimmel. Now I use Rimmel Scandal Eyes Retro Glam and I´m satisfied.

Best colour for make-up

Well, that´s insidious question because my most favourite colour is violet and I like it also fot the eye make-up. But otherwise I also like to try new things. Anyway recently the silver colour is on the top, because I think it can brighten the eyes. When I have more time, I reach to the nude shades and I enjoy it. Though someone may find it boring, you can definitely create also the interesting make-up.

Best make-up remover

Micellar solution L´Oréal Sublime Soft.

Best nail polish

Maybelline Forever Strong Super Stay 7 Days, shade 490 Rose Salsa Hot Salsa – I talked about it in the April´s haul, so I don´t have it for so long. But despite that fact I paint my nails with it over and over again :) I love that colour and also the endurance is nice. I´d say it´s like what it´s written, it´s given :) That fact that on my nails it doesn´t last too long, it´s not the problem of the nail polish, but that I´m still doing something with my hands :)

P. S. If you like Bioderma and you haven´t been to the pharmacy yet this month, then you´ll need to definitely do it. The month of May is dedicated to eye care and so the product of month is eye gel Sensibio from Bioderma. It´s available in selected pharmacies for 99 CZK. I also have been there for one :) The list of partner pharmacies can be found on the facebook page of Bioderma in the gallery.
https://www.facebook.com/BIODERMA?ref=ts&fref=ts  I think these special offers are really worth it, but it wants to watch it, because as you may have read, somewhere the products aren´t longer available, because it´s clear that for this price they´are delivered only in limited amount. But then you can´t be angry at Bioderma :) So I wish you lucky hand and to get yours one and you´ll like it :)

P. S.2 Probably a month ago I promised you n the article about photoshooting for website that I´ll show you the result of the photoshoot. So above you can see it, just a small sample :)

Have a nice rest of the day,
T.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, tzn. objeví se až po schválení autorky blogu. Děkuji :)