středa 13. května 2015

Zpevňující tělové mléko do sprchy Nivea / Firming shower body lotion Nivea

Hezkou středu!

Obecně by se dalo říci, že nijak zvlášť netíhnu ke kosmetice značky Nivea. Co jsem si ale od této značky oblíbila velmi, jsou tělová mléka do sprchy. Řekla bych, že tento produkt by mohl být právem nazýván vynálezem roku, protože svou koncepcí jsou tato mléka prostě úžasná a myslím, že spoustě lidí přijdou vhod, i když zrovna nemají rádi tělová mléka.
Mám takový dojem, že jsem vyzkoušela všechny tři druhy, pokud jsou skutečně jen tři. Ale to Vám nechci lhát. (Protože opravdu nechci lhát, vzala jsem si na pomoc oficiální stránky Nivey, a tělových mlék mají 7!!!, přísahala bych ale, že v drogerii jsem jich tolik nikdy nepotkala) Nicméně jsem tedy vyzkoušela taková ta tři klasická. Klasické modré výživné tělové mléko do sprchy, které má typicky niveovskou vůni, pak krémové tělové mléko do sprchy, které je určené pro velmi suchou pokožku a obsahuje bambucké máslo, a nakonec tělové mléko do sprchy zpevňující s Q10.
Tohle tělové mléko do sprchy je určeno pro normální až suchou pokožku. Obsahuje Q10 a malé masážní perličky, takže funguje trošku jako peeling, ale velice nepatrný peeling, takže nic nepříjemného. Vůně je příjemná, nevtíravá. Toto mléko používám klidně i místo sprchového gelu, někdy použiji obojí, jak se mi chce :) Snadno se aplikuje, což je uvedeno i na obalu, že aplikace je velmi rychlá, což můžu potvrdit. Při aplikaci tohoto mléka mi je ale trošku chladno. A teď už jsem hned pochopila proč, když pozorněji a důkladně studuji nápisy na obale. Vedle Q10 a masážních perliček totiž toto mléko obsahuje mentol. Hle! Záhada vyřešena :) Jinak je ale tento výrobek úplně úžasným společníkem do koupelny a velice ráda po něm sahám, když jsem po koupeli moc líná se namazat klasickým tělovým mlékem. Je to rychlá alternativa, navíc se hned můžete obléknout a jít. Takže ideální i na situace, kdy po koupeli nejdete nahodit domácí úbor, ale vyrážíte někam do ulic :) Po koupeli je pokožka krásně vláčná a hydratovaná, ale zároveň nelepí.
Co víc k tomuto produktu dodat, než že je prostě báječný a pokud jste ještě nevyzkoušeli žádné tělové mléko do sprchy, tak Vám určitě můžu doporučit některé z tělových mlék právě od Nivey. Nejlepší mi zatím přijde klasické modré a na paty mu šlape tohle zpevňující. Určitě si myslím, že kdo vymyslel tento typ tělového mléka, zasloužil by velké ocenění :)
-----

I wish you a nice Wednesday!

Generally, it could be said that not specially I incline to Nivea cosmetics. But what I like so much from this brand very, are body lotions in the shower. I would say that this product could be rightfully called the invention of the year, because with its conception, these lotions are simply amazing and I think a lot of people find these handy, even if they don´t like body lotions.

I have the impression that I´ve already tried all three kinds, if they´re really only these three. But I don´t want to lie. (Because I really don´t want to lie, I took for help the official website of Nivea, and so they have 7 kinds of these lotions!!!, but I would have sworn that I've never met so many in the drugstore) However, I tried the three classic ones. The classic blue nourishing body lotion in the shower, which has typically Nivea´s scent, then creamy body lotion in the shower, which is designed for very dry skin and contains shea butter, and finally firming body lotion into the shower with Q10.  

This body lotion in the shower is designed for normal to dry skin. It contains Q10 and small massage beads, so it works a bit like scrub, but very slight scrub, so nothing unpleasant. The smell is pleasant, unobtrusive. I use this lotion also instead of a shower gel, sometimes I use both, as I want :) It´s easy to be applied, which is indicated on the packaging that the application is very quick, which I can confirm. When applying this lotion I feel a little bit cold. And now I understand why, when I carefully and thoroughly study the inscriptions on the packaging. Because this lotion besides Q10 and massage beads contains a menthol. Behold! Mystery solved :) However otherwise, is this product absolutely amazing companion in the bathroom and I´m very happy to reach after it when I'm after a shower too lazy to use the classic lotion. It´s a quick alternative, moreover, you can immediately get dressed and go. So it´s also ideal for situations when you don´t go for a home dress after a shower, but you go somewhere out :) After the bath the skin is beautifully smooth and hydrated, but not sticky at the same time.  

What more to say about this product, than that it's just so amazing and if you still have not tried any body lotion in the shower, so I can definitely recommend some of these lotions from Nivea. Till now I find the best the classic blue one and this firming one treads on his heels. I definitely think that whoever invented this type of lotion, would deserve a big award :)  

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, tzn. objeví se až po schválení autorky blogu. Děkuji :)