středa 9. dubna 2014

Recenze: Balea tělové máslo s kakaem / The Review: Balea body butter with cocoa


O tomto másle jsem se již zmiňovala ve vypotřebovaných produktech, ale domnívám se, že si zaslouží trošku více pozornosti, a proto jsem se rozhodla napsat o něm recenzi.

Toto tělové máslo je vlastně první máslo, které jsem si pořídila. Koupila jsem si ho na doporučení Peti z Lovely Hair a určitě tohoto nákupu nelituji a Pétě musím poděkovat za skvělý tip. Toto máslo, protože je od Baley, tak je velmi cenově dostupné. Najdete ho v DM drogeriích, kde jsem ho i já koupila. Možná se dají koupit i někde přes internet, ale nenašla jsem je. Ale vzhledem k tomu, že DM mám za bukem, tak to ani moc neřeším.

K vlastnostem tohoto másla musím říct, že je fakt super pro ty z Vás, kdo máte suchou pleť. Zvlášť v zimě je to pak paráda, protože Vám přijde, jako byste své tělo zahalily do ochranného kabátku a i druhý den ráno (protože se mažu večer, než jdu spát), tak cítíte, že jste se večer namazaly, což u normálního tělového mléka druhý den už ani nevíte.

Jak název tohoto produktu napovídá, tak je hodně hutné, takže s tím musíte počítat, že je trošku tužší na rozmazávání (prostě to není tělové mléko), ale zase mi přijde, že na rozdíl od tělového mléka více vyživí. Neřekla bych, že by nějak moc lepilo, protože to je asi věc, která dost lidem vadí třeba právě u tělových mlék. Pro mě je na kůži příjemné, i tím, že má krásně kakaovou vůni. Takže ještě druhý den ho cítíte nejen na těle, ale i jeho vůně Vás provází skoro celý den :)

Co se týče balení, tak je docela velké (200 ml), takže i vydrží celkem dlouho. Pokud máte rádi kakaové a různé takové čoko vůně, tak se Vám tohle máslo bude určitě líbit, alespoň tou vůní, protože máslo konzistencí nemusí vyhovovat každému. Pokud ale máte rádi kakaovou vůni i produkty na tělo hutnější konzistence, pak Vám bude vyhovovat úplně maximálně.

Protože já jsem byla s tímto máslem od Baley moc spokojená, chystám se vzít útokem máslo, které jsem v DM zahlédla nedávno, bylo to máslo s bambuckým máslem. Sice se blíží léto a na léto jsou na rozdíl od másel asi vhodnější tělová mléka, ale na noc si myslím, že máslo určitě využiji :)

Takže myslím, že se asi mohu zařadit mezi fanynky tělových másel :)

-----

I´ve already mentioned this body butter in the depleted products, but I think this product deserves a little more attention so I decided to write the review.

This body butter is actually the first butter that I bought. I bought it on the recommendation of Petra from Lovely Hair and definitely I don´t regret this purchase and I have to thank Peta for a good tip. This butter is from brand Balea and so it´s very affordable. You can find it in DM drugstores, where I also bought it. Maybe it can be bought also somewhere over the internet, but I couldn´t find it. But due to the fact that I have the DM drugstore near my place, I don´t solve this too much.

To the qualities of this butter I have to say it´s really great for those of you who have dry skin. It´s then great especially in winter, because you feel as you´d veil your body in a protective jacket and even the next day in the morning (because I daub myself the night before I go to sleep), you feel you´ve daubed yourself in the evening, which with a normal body lotion next day you don´t even know.

As the name of this product suggests, it´s very dense, so you have to count that it´s a little tougher to smudging (it´s just not the body lotion), but I find that in contrast to the body lotion it gives more nutrition. I wouldn´t say it´s too much clinging on the body, because that´s probably the thing that bothers a lot of people about the body lotions. For me it´s very pleasant to the skin. Also the fact it has a beautifully cocoa smell. So also the next day you can feel it not only on the body but also its smell walks with you almost all day :)

Regarding to the package, it´s fairly large (200 ml), so it lasts quite long time. If you like cocoa and such choco smells, then you´ll surely enjoy this butter, at least for the smell, because the butter consistency may not suit everyone. But if you love the cocoa smell as well as the products for body care with denser consistency, then you´ll be completely satisfied with it.

Because I was very satisfied with this butter from Balea, I´m going to buy a body butter from this brand, which I saw recently in the DM, and it was the body butter with the shea butter. Although summer is coming and for summer it´s more proper the body lotion, but I think for the night I definitely utilise it :)

So I think I probably can join myself among the fans of body butters :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, tzn. objeví se až po schválení autorky blogu. Děkuji :)