neděle 14. června 2015

Summer tag / Letní tag


Už máme půlku června skoro za sebou, to znamená, že léto už se nezadržitelně blíží, a to mě inspirovalo k dalšímu tagu. Ten dnešní je poměrně krátký, ale zase je výstižný :)

Jaký je Tvůj oblíbený letní lak na nehty?

Vybrat jen jeden je celkem těžké. Našla jsem tři, které jsou mými favority v létě. Nejoblíbenějším je asi bezbarvý lak od Essence, který je zároveň zpevňovačem nehtů a zároveň nehty vyběluje, což je v létě super věc a mám ho hrozně ráda u moře. Stejným případem je další lak taky od Essence, který má v sobě spoustu třpytek, takže na léto jak dělaný. Dalším neméně oblíbeným lakem je Maybelline SuperStay Forever Strong Gel Nail Color 7 Days v korálové barvě, nádherný lak, navíc mám plavky v podobném odstínu :)
Zleva: 
Essence Studio Nails Pro White Hardener
Essence Nail Art Special Effect! Topper - 16 Cool Breeze
Maybelline SuperStay Forever Strong Gel Nail Color 7 Days - 490 Rose Salsa Hot Salsa

Jaká je tohle léto Tvoje oblíbená barva rtů?

Světle růžová, svítivě růžová, všechny odstíny růžové :)

Ukaž nám své oblíbené letní šaty 
Jaký je Tvůj oblíbený letní doplněk?

Asi sluneční brýle :)
Z jakých letních trendů jsi tenhle rok nejvíc nadšená?

Přiznám se, že trendy příliš nesleduju. Ne, že by mě nezajímalo, co zrovna frčí, ale i když něco zrovna frčí a mně se to nelíbí, nebo mi to nesluší, tak jen proto, že je to "in", tak si to nepořídím :) Ale docela se mi teď líbí maxi šaty v boho stylu, i když upřímně nevím, jak bych v nich asi vypadala. Nicméně zrovna dneska jsem si jedny objednala z ebay, tak pak určitě dám vědět :)
Jaká je Tvá oblíbená letní svíčka?

Nejsem moc svíčkový typ, takže na tuto otázku moc nemůžu odpovědět.

Jaký je Tvůj oblíbený parfém?

Na léto jednoznačně Acqua di Gioia od Armaniho.
Jaké je u Vás v létě počasí?

No jak kdy :) Někdy je celkem aprílové a říkám si, jestli je opravdu léto. Nedá se říct, že by bylo vyloženě sucho nebo vyloženě deště. Je to každý rok různé. Poslední dobou ale stále častěji vyšší teploty a dokonce už i víme, co znamená pojem "tropická noc". Většinou to ale trvá jen pár dní a pak přijde pořádná bouřka a ochlazení. 

Co máš na létě nejvíc ráda?

Teplo, sluníčko, to, že člověk konečně může odložit x vrstev oblečení. Dají se dělat výlety a celkově je léto super v tom, že je spousta věcí, co můžete dělat a v zimě jste nemohli. 

Jaké jsou Tvé plány pro letní dovolenou?

Ráda bych se vrátila do míst, kde jsem trávila většinu svého dětství, trošku zavzpomínat na staré dobré časy :) Určitě plánuji dovolenou u moře, a také bych chtěla poznat některé evropské metropole. Tak snad se zadaří :)

-----

We have almost half of June behind us, so it means that summer is unstoppably getting closer and it inspired me for another tag. Today´s tag is relatively short, but it´s fitting :)

What’s your favourite summer nail polish?

To pick just one is quite difficult. I found three polishes which are my favourite ones in summer. The most favourite is probably colourless polish from Essence which is at the same time nail hardener with whitening effect which is very cool thing in summer and I like this stuff very much at the sea. The same case is another polish also from Essence which has a lot of glitters in it, so it´s like made for summer time. Another equally favourite nail polish is Maybelline SuperStay Forever Strong Gel Nail Color 7 Days in a coral shade, beautiful nail polish, moreover I have bikini in similar shade :)

What is your favourite lip color this summer?

Lightly pink, neon pink, all shades of pink :) 

Show us your favourite summer dress

I wanted to show it on me but just today I laundered it and they´re still wet so I´ll put a picture of me tomorrow.

What is your favourite summer accessory?

I guess sunglasses :) 

What summer trends are you most excited about this year?

I admit that I don´t watch trends too much. Not that I wouldn´t be interested what´s in right now but even when something´s in and I don´t like it or it doesn´t suit me, so just because it´s "in", I won´t buy it :) But I quite like those maxi dress in boho style although I honestly don´t know how I´d look like in it. However just today I ordered one from ebay so I´ll definitely let you know :)

What is your favourite summer candle?

I´m not so much of candle type so I can´t really answer this question.

What is your favourite body spray and perfume?

For summer definitely Acqua di Gioia by Armani. 

What is the weather like where you live in the summer?

Well, it depends :) Sometimes it´s quite April like and I wonder if it´s really summer. It can´t be said that it´s downright dry or rain. It´s different every year. But lately it´s still more often higher temperatures and we even know what term "tropical night" means. Mostly it lasts only a few days and then solid storm comes and temperature drop with it.  

What is your favourite thing about the summer?

Warm weather, sun. The fact that one can finally put down many layers of clothes. You can do trips and in general summer is great that there´s a lot of things you can do that you couldn´t do in winter.

What are your plans for summer vacation?

I´d like to go back to places where I used to spend most of my childhood, kind of think back to the old good times :) I definitely plan vacation at the sea and I´d also like to discover some European capitals. So I hope it´ll succeed :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, tzn. objeví se až po schválení autorky blogu. Děkuji :)