čtvrtek 25. června 2015

Minirecenze: Makeup Revolution Blush / Minireview: Makeup Revolution Blush

Přeji Vám všem hezký den!
 
A zároveň se chci omluvit za publikování tohoto článku až dnes, ale včera mi nepřálo připojení a wifi nám tak nějak stávkovala.
 
Poslední dobou jsem celkem ujetá na tuhle značku. Svět je prakticky rozdělen na dvě části, jedna část touto značkou opovrhuje a nesnáší ji, já patřím k té druhé části, která ji miluje. Nemůžu si pomoci, hlavně pigmentace jejich produktů je naprosto úžasná. Nejvíc je to zřejmé u stínů. Ale ani tyhle tvářenky si na nedostatek pigmentace nemohou stěžovat. Jsou úžasné.

Tvářenku od MUR jsem si pořídila ve dvou odstínech, jeden z nich je velice přirozený a hodící se ke všemu, to je odstín Hot!, který je spíš do korálova, a druhý odstín je svítivá růžovka, které jsem nemohla odolat, a to je odstín: Wow! 
Vlevo / On the left: Hot!
Vpravo / On the right: Wow!
Balení
 
Obal tvářenek je klasický plastový s průhledným vrchním víčkem a zlatým nápisem. Balení je malé kompaktní, takže ideální i pro cestování. Nejedná se o nijak luxusní obal, ale mně se líbí :) Řekněme si na rovinu, za cenu, za kterou se tyhle tvářenky prodávají, nemůžeme čekat, že bude obal kdovíjaký hit. Ale jak jsem řekla, mně se líbí a nemám proti němu nic ani v nejmenším.
 
Vlastnosti
 
Co ale je hit, je obsah obalu, a to je nejdůležitější. Tyhle tvářenky vydrží bez problému celý den, hezky se roztírají štětcem. Co by někoho mohlo u některých tvářenek odradit, je jejich vůně. U těchto tvářenek je vůně velmi neutrální, řekla bych, že je až klasicky prášková pudrová. Mně nevadí. Je pravda, že tyto tvářenky jsou trošku prášivější, ale není to žádná tragédie. Jsou velmi dobře pigmentované, takže si dejte pozor při zabořování štětce do těchto tvářenek.
Vlevo / On the left: Hot!
Vpravo / On the right: Wow!
Vlevo / On the left: Hot!
Vpravo / On the right: Wow!
Já jsem pak obzvlášť nadšená z odstínu Wow!, protože je to úžasná barvička, která bude super teď na léto. Zmínila jsem příznivou cenu, za kterou se u nás prodávají. Tak by bylo záhodno říci, za kolik že můžete tyhle krásky pořídit. Tvářenku koupíte na oficiálním českém e-shopu značky Makeup Revolution London (samozřejmě i jinde, ale zmiňuji tento e-shop, protože odtud je mám já) za 49,- Kč :) Což je opravdu krásná cena a poměr cena/kvalita je více než příznivý. Takže směle do nich!
Vlevo / On the left: Hot!
Vpravo / On the right: Wow!
-----
 
I wish you a nice day!
 
And at the same time I´d like to apologize that I publish this article today but yesterday internet access didn´t work and wifi connection was somehow refusing to work.
 
Lately I´m quite crazy about this brand. The world is practically divided into two parts. One part has contempt for this brand and hates it, I belong to the other part that loves it. I can´t help myself, especially pigmentation of their products is absolutely amazing. The most it´s obvious at their eyeshadows. But nor these blushes can´t complain about lack of pigmentation. They´re amazing, too.
 
I bought two blushes from MUR. One of them is very natural, fitting to everything, and that´s the shade Hot! which is more on a coral side, and the second shade is glowing kind of neony pink which I just couldn´t resist, and that´s the shade: Wow!
 
Packaging
 
Package of these blushes is classical plastic one with transparent top lid and golden writing. The package is little compact so it´s also ideal for travelling. It´s not any kind of luxurious package but I like it :) Let´s be honest, for that price for which they´re sold, we can´t expect that the package will be god knows what hit. But as I said, I like it and I don´t have anything bad to say against it.
 
Qualities
 
But what´s hit, is content of the package, and that´s the most important thing. These blushes last with no problém all day long, and they´re nicely spreadable with brush. What could discourage someone at some blushes, is their smell. At these blushes their smell is very neutral, I´d say that it´s classically powdery-like which I don´t mind. It´s true that these blushes are a little more shabby but it´s not a tragedy. They´re very nicely pigmented so be careful when applying on the brush.
 
I´m especially excited from the shade Wow! because it´s amazing colour which will be cool for summer. I meant favourable price for which they´re sold. So it would be good to say what price is for these beauties. You can buy this blush on the official Czech e-shop of the brand Makeup Revolution London (of course you can buy it also anywhere else but I mentioned this e-shop because it´s where I bought them) for 49 CZK :) Which is really beautiful price and the proportion price/quality is more than favourable. So go for them!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, tzn. objeví se až po schválení autorky blogu. Děkuji :)