středa 18. února 2015

L´Oréal micelární voda pro normální a smíšenou pleť / L´Oréal Micellar Water for normal and combination skin

Jako skoro každou středu jsem tu s beauty článkem, u kterého Vás dnes vítám. Dnes to bude zase jedna taková minirecenze na nový produkt v mé sbírce, který jsem si pořídila poměrně nedávno, ale protože už z něj celkem ubylo, tak si myslím, že Vám o něm už můžu říct své poznatky. Takže to bude něco mezi recenzí a first impression.
 
L´Oréal Micellar Water pro normální a smíšenou pleť - když jsem v drogerii zahlédla tuhle novinku, věděla jsem, že ji budu muset vyzkoušet. Ze dvou důvodů. Prvním a zřejmým důvodem je moje slabost pro značku L´Oréal a druhým důvodem je fakt, že jsem už s jednou micelárkou od této značky byla spokojena velmi. Rozdíl mezi touto novinkou a mezi micelárkou Skin Perfection Sublime Soft je ale vidět a poznat už na první vyzkoušení. O Sublime Soft jsem psala zde: http://liltee87.blogspot.cz/2014/02/odlicovaci-mleko-vs-micelarni-voda.html.
 

L´Oréal Micellar Water (novinka modro-zelená) určitě odlíčí bez problému make-up a různé nečistoty z pleti. Pleť vyčistí a osvěží, jak slibuje etiketa. Dalším plusem je, že je taky bez parfemace, stejně jako původní micelárka Sublime Soft, a neobsahuje ani alkohol. Dále se uvádí, že je hypoalergenní a je určena jak na obličej, tak na oči. Zde už pro mě nastává onen pro mě celkem zásadní problém. Odlíčení pleti proběhlo naprosto v pořádku, ale pokud jde o oči, tak tam mě vždy tato micelárka pálí a není mi vůbec na očích příjemná. Což mi Sublime Soft nedělala, protože byla speciálně určena pro citlivou pleť. Tahle micelárka je určitě super, ale spíš pro ty z Vás, kdo máte pleť v pořádku a nemáte ji tak citlivou jako já. Hlavně tedy v oblasti očí. Rozdíl je ale znát i v pocitu na pleti. Mám obecně asi citlivější pleť než většina lidí, takže volím vždy spíš výrobky určené pro takovou pleť. A tuhle micelárku na pleti tak trochu "cítím", myšleno tak, že cítím, jak na mně sedí a je taková těžší, pokud se to tak dá říct. Skin Perfection Sublime Soft je lehčí a není tolik hutná, pokud to dává smysl, když mluvíme o micelárkách :)

Každopádně rozhodně neříkám, že je to špatná micelárka. Jen je důležité říct si, jaký typ pleti máte. Pokud máte normální nebo smíšenou pleť, která snese ledasco a nevadí Vám na pleti skoro nic, tak určitě se na ní v drogerii koukněte. Je za příjemnou cenu. Pravda tedy je, že hodně ubývá, stejně jako Sublime Soft. Ale i tak zůstává Skin Perfection Sublime Soft (růžová micelárka) na prvním místě, co se týče micelárek z drogerie.

-----

As almost every Saturday I´m here with an beauty article, at which I welcome you. Today it´ll be a minireview on the new product in my collection that I bought relatively recently but because it quite became depleted a lot so I think I can tell you my findings about it. So it´ll be something between review and first impression.

L´Oréal Micellar Water for normal and combination skin - when I saw this innovation in the drugstore, I know that I´ll have to try it. For two reasons. First and obvious one is my weakness for brand L´Oréal and the second reason is a fact that I was already satisfied with one micellar water from this brand a lot. However the difference between this innovation and Skin Perfection Sublime Soft is seen already after first testing. I wrote about Sublime Soft here: http://liltee87.blogspot.cz/2014/02/odlicovaci-mleko-vs-micelarni-voda.html.

L´Oréal Micellar Water (innovation blue-green) definitely removes any make-up or impurities without a problem. It cleanses and freshens the skin as the package promises. Another positive thing is that it´s also fragrance free as the original micellar water Sublime Soft, and doesn´t contain alcohol. Then it´s mentioned on the package that it´s hypoallergenic and it´s specified for face and also for the eyes. Here comes quite fundamental problem for me. Removing of make-up went without a hitch but if I have to speak about my eyes, then this micellar water always hurts my eyes and it isn´t comfortable with my eyes at all. Which Sublime Soft didn´t do to me because it was specially specified for sensitive skin. This micellar water is definitely great but rather for those of you who have okay skin and you don´t have it so much sensitive as I do. Especially in the eye area. The difference is also seen in the feeling on the skin. Generally I probaby have more sensitive skin than most people so I always choose rather products for such skin type. And I kinda "feel" this micellar water on my skin, I mean that I feel it as it sits on me and it´s kinda heavier if I can say it like that. Skin Perfection Sublime Soft is more gentle and it´s not that thick, if it makes sense, when we talk about micellar waters :)

Anyway I´m not saying that it´s a bad micellar water. It´s just important to realize what kind of skin you have. If you have normal or combination skin that tolerates just anything and it doesn´t mind almost nothing on it, then definitely take a look on it in the drugstore. It´s for a plesant price. But the truth is that it´s dwindling a lot, as Sublime Soft. But still Skin Perfection Sublime Soft (the pink micellar water) is on my potential top spot as for the micellar waters from drugstore.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, tzn. objeví se až po schválení autorky blogu. Děkuji :)