středa 31. prosince 2014

Silvestr 2014 / New Year´s Eve 2014

Hezký Silvestr Vám přeji!

Já tedy tak nějak letošní Silvestr sabotuji. Upřímně mi vždy oslavy konce roku přišly takové zvláštní. Jako že proč bych měla oslavovat, že končí rok. Možná spíš oslavovat, že začíná něco nového, hezkého :) Spíš si ale myslím, že pro většinu lidí je to akorát záminka a důvod, proč se ztřískat :D Je pravda, že dřív jsem Silvestra asi prožívala víc, chodili jsme v ten den do barů a na diskotéky. Ale poslední dobou už to moc nevyhledávám. Na diskotéku za tancem si vyrazím raději v průběhu roku, než na Silvestra, kdy je všude narváno a spíš než oslavu konce roku návštěva takových míst připomíná holý boj o přežití :D 

Takže letos jsme to vyřešili kulišácky a Silvestr jsme šli oslavit už včera, takže dnešní den si tu vesele trávím s kocovinkou :D Pravda je, že včera jsem to trošku přehnala, co se pití týče. Domů jsem sice za světla, jako slušný člověk, nepřišla, protože v zimě bývá světlo trošku později, ale první ranní metro jsme stihli :) Když jsem se vzbudila a uviděla čas, nevěřila jsem vlastním očím. To ani nevím, jestli to vůbec můžu zveřejnit. Normálně jsem sice hrozný spáč, ale tohle byl už extrém. No, řeknu Vám to tedy, čtyři hodiny byly... Jak byla dnes celý den mlha a takové šero, tak to totiž pořád vypadalo jako že je hodně brzy ráno, a světlo mě tedy tím pádem vůbec nevzbudilo :D Tím si to vysvětluji. Takže v podstatě skoro zabitý celý den. 

Někdo mi říkal, že mu připadá takové zvláštní trávit Silvestra doma, ale je to v podstatě den v roce jako každý jiný, jen s tím rozdílem, že je v tomto roce poslední. Trávit Silvestr doma má i své výhody. Můžete si připravit vlastní pohoštění, tak, jak chcete Vy, udělat si chlebíčky dle svých představ, nakoupit a namixovat si drinky dle své libosti. Nezavrhovala bych to úplně. Náplň večera je pak jen podle Vás. Ať už zhlédnutí nějakého pěkného filmu, zábavné estrády v TV, večer plný her se svými přáteli. Možnosti jsou různé. A pohodlí domova je k nezaplacení :) I když samozřejmě, že vyrazit do společnosti má také své výhody. Přesto letos raději dám po včerejší "párty hárd" přednost pohodlí domova :)

Přeji Vám krásného Silvestra, ať už ho trávíte kdekoli, šťastný Nový rok, ať se Vám v novém roce daří a těším se s článkem už v roce 2015.

T.

-----

I wish you happy New Year´s Eve!

This year I kinda sabotage New Year´s Eve. Honestly I always find celebration of the end of the year weird. Like why I should celebrate that the year is over. Maybe rather to celebrate that something new and nice begins :) Well, I rather think that for most people this day is just excuse and reason why to get smashed :D It´s truth that earlier I took New Year´s Eve more seriously, we went to the bars and discos. But lately I don´t look up for it. I hang out to the disco during the year than on New Year´s Eve when everywhere is crowded and rather than on a celebration of the year´s end visit of these places reminds a bare struggle for survival :D

So this year we solved it cleverly and we went to celebrate New Year´s Eve yesterday, so today I´m spending happily with hangover :D The truth is that yesterday I little bit exaggerated it, as for the drinking. Though I didn´t came home with the light, as a polite person, because in winter the daylight comes a little bit later, but we caught the first morning underground :) When I woke up and saw the time, I couldn´t believe my eyes. I even don´t know if I can publish it. Normally I´m a terrible sleeper but this was an extreme. Well, I´ll tell you, 4 o´clock... As today all day was foggy and gloomy, so it still felt like it´s very early in the morning and so the light didn´t wake me up :D I understand it that way. So basically almost all day gone.

Somebody told me that he feels kinda weird to spend New Year´s Eve at home but it´s actually a day in year as the other day, just with the difference that it´s the last one in a year. To spend New Year´s Eve at home has also its advantages. You can prepare your own hospitality the way you want it, to make open sandwiches according to your ideas, to buy and mix your own drinks. I wouldn´t reject it. The filling of the evening is then up on you. Whether it´ll be watching some nice movie, entertaining show on TV, the evening full of games with your friends. There are many possibilities. And the comfort of home is priceless :) Although of course that also to hang out to the society has its advantages. Despite that this year I´ll prefer after yesterday´s hard party the comfort of my home :)

I wish you a beautiful New Year´s Eve, whether you spend it anywhere, happy New Year, may you´re successful in new year and I look forward you with an article in year 2015.

T.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, tzn. objeví se až po schválení autorky blogu. Děkuji :)