sobota 20. prosince 2014

TAG: Co by bylo kdyby / TAG: What if

 Hezké sobotní odpoledne,

na začátku bych se chtěla omluvit za svůj "výpadek" tuto středu. V práci jsme měli vánoční večírek a já jsem jaksi nepočítala s tím, že nestihnu napsat svůj článek a den poté jsem byla naprosto nepoužitelná. A včera (v pátek) byl poslední pracovní den v tomto roce, takže jsem dělala, co jsem mohla, abych měla v práci čistý stůl. Dnes to tedy bude jen takový oddechový tag a zítra výjimečně bude taky článek, který se možná některým z Vás bude hodit. Protože to budou tipy na last minute dárky k Vánocům.

Co by bylo, kdybys byla na jeden den v kůži opačného pohlaví?

Na jednu stranu by se mi to líbilo, protože mě zajímá, co se honí klukům v hlavě, ale na druhou stranu si myslím, že bych nebyla typický chlap, takže by mi to bylo asi celkem k ničemu. Ale upřímně bych klukem asi být nechtěla. Přesto, že si myslím, že jako holky to máme těžší, neměnila bych. Kdybych ale byla chlap, strávila bych celý den ve společnosti jiných chlapů, abych zjistila, o čem si povídají a jak to vypadá, když se sejdou na pivu.

Co by bylo, kdybys měla jen jedno přání?

Přála bych si zdraví pro celou mou rodinu.

Co by bylo, kdybys viděla sebe samu ve 40-ti letech?

Doufám, že už budu zabezpečená, mít vlastní byt, milující a zdravou rodinu.

Co by bylo, kdyby sis mohla vybrat, ve které době žít?

Jsem spokojená tak, jak jsem teď. Takže bych neměnila.

Co by bylo, kdyby sis mohla vybrat, jak budeš vypadat?

Asi je to trapné, ale opět bych neměnila. Ne, že by to byla až taková bomba, jak teď vypadám :D Ale člověk by si měl vážit toho, co má a neříkat si, co by kdyby, ale je mi jasné, že od toho je tenhle tag. Ale kdyby přece jen, tak bych chtěla mít kudrnaté vlasy a prsa, abych nemusela nosit podprsenku :D

Co by bylo, kdyby sis mohla na týden vyměnit život s celebritou?

Pokud jen týden, tak bych to brala, celý život bych určitě nechtěla. Jinak si myslím, že bych využila kontakty celebrity a peníze a cestovala bych.

Co by bylo, kdybys mohla být zvířetem?

Nemyslím si, že být zvířetem je kdovíjaký šlágr, můžou Vás kdykoli zabít, ať už lovci nebo jiné zvíře, takže maximálně, co by bylo, chtěla bych být svým morčátkem :)

Co by bylo, kdybys uměla číst myšlenky?

Co by bylo? Asi bych se zbláznila. A došla bych nakonec k tomu, že jak si občas říkám, že bych to chtěla umět, tak že bylo lepší, když jsem nic nevěděla.

Co by bylo, kdyby sis mohla vybrat jakékoli povolání?

Slavná klavíristka :)
Co by bylo, kdybys měla rok prázdnin?

Pokud bych měla i dostatek peněz, pak bych určitě cestovala a poznávala svět. A dělala bych všechno to, co člověk nestíhá v běžném roce. 

Co by bylo, kdyby sis na dovču mohla vzít jen tři věci?

Vzala bych si plavky, knížku a mobil s nabíjením na sluneční svit :D

Co by bylo, kdyby ses mohla zbavit jedné své špatné vlastnosti?

Bylo by to úžasné :) Zbavila bych se braní si věcí příliš osobně.

Co by bylo, kdyby sis mohla koupit jakoukoli věc na světě?

Koupila bych si byt.  

-----


Nice Saturday afternoon,

in the beginning I´d like to apologize for my failure this Wednesday. We had a Christmas party at my work and I somehow didn´t count that I won´t meet to write an article for my blog and day after I was completely unusable. And yesterday (on Friday) was the last working day in this year, so I did what I could to have clean table at work. Today it´ll be just this relaxation tag and tomorrow exceptionally there´ll be also article which some of you could find useful for you. Because it´ll be tips for last minute gifts for Christmas.

What if you could be one day in the skin of the opposite sex?

On the one hand I´d like it because I´m interested in what´s on boys´ minds but on the other hand I think I wouldn´t be a typical guy so it would be quite for nothing for me. But honestly I wouldn´t like to be a guy. Despite the fact that I think that us girls have it harder, I wouldn´t change it. However if I would be a guy, I´d spend all day in the company of other guys to find out about what they´re talking about and how it looks like when they meet with the beer.
 
What would be if you would have just one wish?

I´d wish health for whole my family.

What would be if you would see yourself in 40 years?

I hope I´ll be secured, have my own flat, loving and healthy family.

What would be, if you could choose in what era you´d like to live?

I´m satisfied as I am right now. So I wouldn´t change it.

What would be if you could choose how you´ll look like?

I guess it´s embarassing but again I wouldn´t change it. Not that it would be such a bomb how I look like right now :D But one should consider what he has and not to say what would be if, but it´s clear that this is about what this tag is. But after all, if I could choose, I´d like to have curly hair and boobs so that I wouldn´t need to wear a bra :D

What would be if you could change your life with celebrity for one week?

If only a week, I´d take it, I definitely wouldn´t want whole life. I think I´d use her contacts and money and I´d travel.

What would be if you could be an animal?

I don´t think that to be an animal is god knows what hit, they can kill you anytime, whether or hunters or other animal, so maximum I´d like to be my guinea pig :)

What would be if you could read other people minds?

What would be? I guess I´d go insane. And I finally get that as I sometimes say to myself that I would like to be able to do it, that it was better, when I didn´t know anything.

What would be if you could choose whatever profession?

Famous pianist :)

What would be if you´d have a year of holiday?

If I´d have also enough money, I´d definitely travel and get to know the world. And I´d do everything what one doesn´t meet in the ordinary year.

What would be if you could take just three things for your vacation?

I´d take a swimsuit, a book and a mobile phone with charging on sunshine :D

What would be if you could get rid of your one bad quality?

It would be amazing :) I´d get rid of taking things too personally.
 
What would be if you could buy whatever thing in the world?

I´d buy a flat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, tzn. objeví se až po schválení autorky blogu. Děkuji :)