středa 20. srpna 2014

Ošetření pleti kosmetikou Herbalife / Skin treatment with Herbalife cosmetics


Hezkou středu!

Minulý týden jsem absolvovala ošetření pleti přírodní kosmetikou Herbalife, o které bych se s Vámi ráda prostřednictvím dnešního článku podělila. Na toto ošetření mě doporučila moje mamka, které se to moc líbilo. Není to klasická kosmetika. Jak už víte, hnípání apod opravdu nevyhledávám. Jedná se spíš o nanášení přípravků na pleť. Běžně stojí toto ošetření kolem 700,- Kč, ale pokud jste na doporučení, je to za 200,- Kč. Tak jsem si řekla: proč ne.

Paní Kamila byla na první pohled moc milá, a i na druhý :) Kosmetika Herbalife je kosmetikou přírodní, takže pleť nijak nedráždí, je vhodná pro citlivou pleť, ani nemá žádnou nepříjemnou vůni. Z ošetření jsem pochopila, že kosmetické produkty Herbalife ve většině případů obsahují vitamíny A, C, E, takže pleť vyživují. V průběhu ošetření se dozvíte různé zajímavosti o pleti a o produktech na pleť, ale je pravda, že většinu z toho jsem věděla, protože do všeho hrozně šťourám a všechno se snažím sledovat a znát :)

Ale teď už k samotnému ošetření. Můžete přijít normálně v make-upu, jak jste zvyklá. Já bych ani jinak na ulici nevylezla, pomalu ani do Billy :D Samozřejmě make-up jde postupně dolů, ale namalované oči mi zůstaly (aspoň něco). Nejprve se nanese mléko, které vyčistí pleť. Mléko se nechalo chvilku působit a paní Kamila mi ho setřela vatovým tamponkem namočeným v převařené (!!!) vodě. Proč převařená? Důvod je prostý. Voda jako taková obsahuje chlor, a právě chlor může být důvodem, proč můžete mít po opláchnutí obličeje vodou pleť podrážděnou nebo zarudlou. To znamená, nemusí to vždy být vina kosmetických přípravků. 

Po mléku a jeho setření přišla na řadu jílová maska, která má za úkol otevřít póry. Jílová maska je taková ta typická maska, která se nechá zatuhnout a pak se umyje, nebo zase pomocí vatového tamponku. Paní K. mi nejdřív udělala jednu půlku, kterou nechala působit, pak setřela, abych viděla rozdíl oproti neošetřené druhé půlce. Rozdíl tam byl skutečně znát. Co se mi ale nelíbilo, že mi maska sundala dolů i opálení a měla jsem hrozně světlý obličej :D Zkrátka opravdu funguje, ale já nemám tyhle rádoby „bělící“ prostředky ráda. Mám ráda, když mám pleť alespoň trošku ošlehanou slunečními paprsky.

Po jílové masce pro uzavření pórů tonikum. Po toniku další maska, tentokrát hydratační. Ta už se nestírá a jen se nechá vsáknout do pleti a nechá působit. Tyto přípravky mají údajně pracovat až do druhého dne, takže se doporučuje moc si tu pleť ten den nemýt, a rozhodně už neodličovat. Po masce nanést krém s ochranným faktorem 15. SPF 15 je faktor, který plně dostačuje pro ochranu pleti. Produkty, které obsahují větší ochranný faktor, již obsahují kovy a spíše naší pleti škodí. Je tedy lepší v průběhu dne se namazat vícekrát produktem s nižším ochranným faktorem. Součástí ošetření bylo i ošetření očního okolí, nanesení krémo-gelu. Oční krém měl zvláštní konzistenci, proto uvádím krémo-gel, měl trošku i olejovitou konzistenci, ale nebyl mastný, mně vyhovoval. I jsem se pak ptala, kolik stojí taková sranda. A tento oční krém vyjde kolem 700,- Kč. Skoro zadarmo, no :D

A sladká tečka na konec bylo takové sérum, obchodní označení: „sameťák“, který dodá pleti vitamín C, takže se může stát, že pleť i trošku štípe. Jmenuje se Radiant C a je v tubě, a nebo cestovní balení ve spreji, které se dá použít během dne, i když někde cestujete. Jen vytáhnete z kabelky, přestříknete i přes make-up a pleť je oživená a vypadá lépe. To se mi taky moc líbilo. To cestovní balení vyjde na cca 300,- Kč.

Když jsem odcházela, tak mi ani nepřišlo divné, že nemám make-up, protože pleť vypadala hezky sama o sobě, byla hladká a osvěžená. Takže pokud bych ještě někdy měla možnost jít na takové ošetření, určitě bych se nebránila. Můžete si vybrat, jestli si přípravky budete nanášet sami nebo ne. Já jsem chtěla jen sedět a užívat si, jak o mě někdo pečuje :) Tato kosmetika je vhodná také pro ty, kdo mají problém s aknózní pletí. Jen je tedy potřeba si trošku připlatit, ale jinak si myslím, že je to fajn kosmetika. Nejvíc mě zaujal oční krém a Radiant C. To jednoznačně!

-----

Nice Wednesday!

Last week I attended skin treatment with natural cosmetics Herbalife, and I´d like to share my experience with this treatment with you. I was recommended for this treatment by my mom, who liked it a lot. It's not a classic cosmetics. As you already know, I really don´t like grubbing into the skin. This is more like applying cosmetic products on the skin. Normally, this treatment is around 700 CZK, but if you're on a recommendation, it's for 200 CZK. So I said why not.

Mrs Kamila was very nice at the first sight, even on the second :) Herbalife cosmetics is natural cosmetics, so it doesn t irritate skin and is suitable for sensitive skin, it also has no unpleasant smell. I undrestood during the treatment that the cosmetic products of Herbalife in most cases contain vitamins A, C, E, so they nourish the skin. During the treatment you´ll learn the various interesting things about skin and about skin products, but it´s that most of it I already knew before, because I terribly pry into everything and I try to keep everything in eye and to know everything :)

But now to the treatment itself. You can normally come with your make-up on, as usual. I wouldn´t come out on the street otherwise, hardly even to Billa :D Of course make-up is gradually removing, but the eye make-up still remains (at least something). First of all the milk is applied, which cleans the skin. Let the milk work for a moment and then Mrs Kamila wiped it away with a cleansing pad soaked in the boiled (!!!) water. Why boiled? The reason is simple. Water as such contains chlorine, and just the chlorine may be the reason why after washing your face with water your skin can be irritated or red. This means it may not always be the fault of cosmetic products.

After wiping the milk away there was the clay mask, which has the task to open the pores. The clay mask is one of those typical masks, which you let harden and then wash, or again using a cleansing pad. Mrs. K. first made ​​me one half of my face, which she let to work, then wiped it away and I could see the difference compared to the untreated second half. The difference was really evident. But what I didn´t like was that the mask also took off the tan, and I had very light face :D In short, it really works, but I don´t like these wannabe "whitening" products. I like to have my skin at least a little weathered by sun rays.

After the clay mask there was a tonic for closing the pores. And after this tonic there was again the mask, this time the hydrating. This one isn´t wiped away, it´s just allowed to soak into the skin and let it work. These products are supposed to work until next day, so it´s recommended not to wash the face that day, and definitely not to cleanse it. After the mask there was application of day cream with SPF 15. This SPF is a factor, which is sufficient to protect the skin. Products that contain greater protection factor, already contain metals and rather damage our skin. It´s therefore better to use a product with a lower SPF for a several times during a day. One part of the treatment was also the treatment of the eye area, application of the cream-gel. The eye cream had a weird consistency, that´s why I wrote creamy gel, it had a bit oily consistency, but it wasn´t greasy, it suited me well. I also then asked how much it was. And this eye cream is around 700 CZK. Almost free, right : D

And the sweet dot at the end was such a serum, brand name: "velvet guy" which gives vitamin C to the skin, so it may happen that the skin a little stings. It's called Radiant C and it´s in a tube, or there is a travel size spray that can be used during the day, even when you´re traveling somewhere. You just pull it out from purse, respray also over the make-up and the skin is freshened and looks better. This one I also liked much. This travel package is about 300 CZK.

When I left, it didn´t even come to me strange that I have no make-up, because skin looked nice itself, it was smooth and refreshed. So if I ever had the opportunity to go to this treatment, I wouldn´t resist. You can choose if you apply the products on your own or the beautician can make it for you. I wanted to just sit and enjoy how someone cares about me :) This cosmetics is also suitable for those who have problems with acne-prone skin. You just need to pay extra for a bit, but otherwise I think it's fine cosmetics. I was especially interested in the eye cream and Radiant C. This was unequivocal!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, tzn. objeví se až po schválení autorky blogu. Děkuji :)