pátek 22. srpna 2014

Blog na dovolené / Blog on vacation

Ahoj!

Protože se blíží konec léta, tak už se konečně nachýlila i doba mé dovolené. V sobotu 23. srpna odjíždím na, doufám, že zaslouženou dovolenou. A tak, prosím, omluvte mou neaktivitu na mém blogu na následujících 14 dní, kdy se budu válet na pláži a nebudu jinak dělat absolutně nic. Jen vstřebávat sluneční paprsky, čerpat nové síly, snad i získat inspiraci k napsání dalších článků, zkrátka získat energii, která mi pomalu dochází, a dobít baterky. Myslím, že dovolená přichází právě v pravý čas, protože už na sobě cítím, že to opravdu potřebuji. Asi víte, o čem mluvím :) 

Pokud i Vy máte svou první letošní dovolenou teprve před sebou, tak si jí hlavně užijte, odpočiňte si, relaxujte, nechte práci prací a budu se na Vás těšit za 2 týdny. 

T.

-----

Hello! 

Since we´re close to the end of summer, so it´s finally time for my vacation, too. On Saturday, 23rd August I´m going to, I hope it´s so, that well-deserved vacation. And so, please excuse my inactivity on my blog for the next 14 days, when I´ll be lying on the beach and do absolutely nothing else. Just absorb the sun rays, draw the new strength, maybe even get inspired to write next articles, just to get the energy which is slowly disappearing, and recharge the batteries. I think that the vacation comes just at the right time, because I feel that I really need it. You probably know what I mean :) 

If you also have your first vacation of this year ahead, I wish you to enjoy it, just take a rest, relax, leave the work on its own, and I´ll look forward to see you in 2 weeks. 

T. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, tzn. objeví se až po schválení autorky blogu. Děkuji :)