středa 9. července 2014

BB krémy od značky Skin79 / BB creams from brand Skin79


Hezkou středu!

Už dlouho pokukuji po BB krémech od Skin79, protože ze všech stran slyším o tom, že tyhle BB krémy jsou ze všech nejlepší. Zároveň ale cena těchto bíbíček není zrovna nízká. Ale já zastávám ten názor, že pokud se má platit za něco, co je kvalitní a cena odpovídá kvalitám daného výrobku, tak proč ne. Na stránkách www.BB-cream.cz jsem si tedy na zkoušku objednala sadu 15 vzorků produktů od značky Skin79. Z těch 15 vzorků produktů od Skin79 bylo dohromady 12 BB krémů, z toho 2 pro pány :) Pak dva pleťové krémy a jeden odličovač a čistič. Sada stála 100,- Kč :) Vzorky jednotlivých produktů si na stránkách můžete objednat i jednotlivě. Super je, že je možný osobní odběr v Praze, který jsem využila a úplně bez problémů. Po vyzkoušení vzorků si můžete objednat plné balení daného produktu. Pro představu, jak se pohybují ceny na tomto e-shopu. Ten, který vyhovoval nejvíce mně, na těchto stránkách vyjde na 595,- Kč / 40 g.

Nice Wednesday!

I´ve been peeping for a long time for BB creams from Skin79 because I hear from everywhere that these BB creams are the best of. At the same time the price of these products aren´t so low. But I hold the opinion that if you have to pay for something what´s the high quality and the price corresponds with the qualities of the product, then why not. On the web www.BB-cream.cz I ordered set of  15 samples of products of Skin79. From these 15 samples there were 12 BB creams, from these 2 for men :) Then two nutrition creams and a BB cleanser. This set cost 100 CZK :) Of course you can buy also the samples of each product on this website. And after the testing you can order full package of the product. For the idea what are the prices on this e-shop. That one that suited me the most costs 595 CZK / 40 g.
Nahoře zleva / on the top from the left: The Premier Gold, Oriental Gold, Vital BB, VIP Gold, Green Silky
Dole zleva / on the bottom from the left: Moisturizing Purple, Hot Pink Super Plus, Hot Pink, VIP Gold Super Plus, Bronze BB
Na úvod bych k těmto BB krémům řekla, že jsou vyráběny v Koree, tzn., jsou určeny pro pleť Asiatek a jsou tedy tím pádem dosti světlé, takže tyto BB krémy budou vhodné především pro ty z Vás, kdo máte alabastrovou nebo hodně světlou pleť. Já nepatřím mezi Sněhurky, nemám úplně světlou pleť, takže hodně světlý make-up nebo BB krém na mě vypadá dost mrtvolně. Některé z nich jsou spíše pro mastnější pleť, některé pro smíšenou a pro suchou. Takže od této značky, bych řekla, že si vybere opravdu každý.

For the beginning I say about these BB creams that they´re made in Korea, so they´re determined for the skin of Asian women and that means they´re enough light, so these BB creams will be suitable especially for those of you who has alabaster or very light skin. I don´t belong among Snow Whites, I don´t have completely light skin, so very ligh make-up or BB cream look very deathly on me. Some of these BB creams are rather for the oily skin, some for combination and for dry skin. So I´d say that from this brand everyone can choose his product.

Obecně bych k těmto BB krémům chtěla říct, že všechny mají velice dobré, až perfektní, krytí. Vyrovnají se leckterému make-upu, a na první ozkoušení mi dokonce i přišlo, že některé svou krycí schopností předčily i můj make-up, který běžně používám. K některým BB krémům se vyjádřím více, ale některé jsou vzaty jen velmi stručně, protože bych všude uváděla vlastnosti, které jsem již obecně uvedla tady, protože platí u všech BB krémů. Jen jsou odlišné barevně a konzistencí. Takže vždy uvedu, pro jakou pleť jsou spíše určeny, jakou mají konzistenci a jaký mají ochranný faktor.

Generally I´d like to say about these BB creams that each of them has a very good, up to perfect coverage. They become equal whatever make-up and for the first testing it seemed to me that some of them surpass make-up I normally use with its covering quality. I´ll comment some of these BB creams more but some of them are taken just very shortly because I´d mention qualities that I mentioned in general here because it true about all these BB creams. They´re just different with its colours and consistency. So I mention at every one for what skin type they´re intended, what´s their consistency and what´s their sun protective factor.

Teď k jednotlivým BB:

Now to the individual BB:


Moisturizing Purple (fialové)

Hodně kryje, je spíš mastnější konzistence, je poměrně dost světlé, na pleti vydrží celý den, má vlastnosti téměř jako make-up, tzn., že super dobře kryje. Velmi dobře se roztírá. Vhodnější spíš pro suchou a smíšenou pleť. První, které jsem vyzkoušela, a přijde mi z nich nejlepší. Navíc mému odstínu pleti sedí nejlépe, odstín spíše dožluta. SPF 40.
Moisturizing Purple

Moisturizing Purple (in the purple package)

It covers a lot, it has rather oily consistency, it´s relatively enough light. It lasts all day long on the skin and super well covers. It´s very well to spread it over the skin. More suitable for dry and combination skin. The first one I´ve tried and I find the best of all. Moreover it suits my skin shade the most, it´s the shade more to the yellow colour. SPF 40.



Hot Pink Super Plus

O něco světlejší než předchozí, takže pro někoho s pletí, která není úplně tmavá, na zimu ideální. Jinak vlastnostmi velice podobné jako předchozí BB. Řekla bych, že tento má více podtón do růžova. SPF 25.
Hot Pink Super Plus
Hot Pink Super Plus

A little bit lighter than the previous one, so it´s ideal for someone who has not completely dark skin, for winter. With its qualities it´s very similar as previous BB. I´d say it has undertone more to the pink. SPF 25.


VIP Gold

Tohle BB je spíš víc došeda, ale na pleti se celkem přizpůsobí. SPF 30.
VIP Gold
VIP Gold

This BB is more to the grey shade, but it quite adapts to the skin tone. SPF 30.

Hot Pink BB

Není tolik mastné, barevně jde také spíš došeda až béžova. SPF 30.
Hot Pink BB
Hot Pink BB

It´s not so oily, with its colour it goes more to the grey to the beige. SPF 30.


Bronze BB Cream (vínový)

Hodně tmavé, jak vidíte, ale přizpůsobí se, dá pleti lehce opálený nádech, ale určitě není vhodný pro úplně světlou pleť. Není tolik mastné jako první dva. Dle mého názoru není vůbec vhodné pro suchou pleť. Hodně špatně se mi roztíralo, s bází pod make-up by to šlo asi lépe, ale raději bych BB, které nepotřebuje bázi :) SPF 50.
Bronze BB
Bronze BB Cream (winy)

Very dark, as you can see, but it adapts well and gives lightly tanned shade. But it´s not definitely suitable for absolutely light skin. It´s not that oily as the first two. In my opinion it´s not at all suitable for dry skin. It was very hard to spread it. I guess it´d be better with base under make-up but I´d prefer BB cream that doesn´t need base use :) SPF 50.


The Premier Gold 

Hodně světlý, až bílý, hodně krycí. Na mě je hodně světlý. SPF 40.
The Premier Gold
The Premier Gold

Very light, up to white, very covering. It´s very light for me. SPF 40.


Oriental Gold Plus

Podobný předchozímu, bělící. Ony vlastně všechny jsou bělicí, jako že mají na sobě napsáno: whitening. Protože Asiatky si rády pleť vybělují. SPF 30.
Oriental Gold Plus
Oriental Gold Plus

Very similar to the previous one, whitening. Actually they´re all whitening. Because Asian women likes to whiten their skin. SPF 30.


Vital BB cream (oranžový)

Spíš pro mastnější pleť, na mě jde ztuha rozmazat, víc do béžova. SPF 50.
Vital BB
Vital BB cream (orange one)

It´s rather suitable for oily skin. For me it´s very hard to smear. It´s more to the beige shade. SPF 50.

VIP Gold Super Plus

Podobné vlastnosti jako předchozí a následující, víc došeda. SPF 25.
VIP Gold Super Plus
VIP Gold Super Plus

Similar qualities as the previous and the next one, it´s more to the grey shade. SPF 25.


Silky Green (zelený)

Pro mě nejhorší, hrozně bělostný, vypadala jsem právě mrtvolně, jak jsem uváděla na začátku. Obecně ty poslední BB jsou už hodně světlé a spíš vhodné pro mastnější pleť, naopak ty první tři jsou vhodné pro suchou až smíšenou pleť. SPF 30.
Silky Green
Silky Green

For me the worst one, it´s like a pure white or snow-white. I looked as deathly as I mentioned in the beginning. In general the last few BBs are very light and more suitable for oily skin. On the contrary the first three BB are suitable for dry to combination skin. SPF 30.

Resumé:

Po skoro dvoutýdenním testování jsem tedy došla k závěru, že pokud se příště vydám na lov vhodného BB krému, určitě to bude BB krém od značky Skin79, protože tato značka mě o svých kvalitách přesvědčila. Líbí se mi na ní, že má několik různých typů a své si najde skutečně každý. Osobně mě nejvíc zaujalo fialové BB Moisturizing Purple, ze kterého jsem byla naprosto nadšená.

After almost two-weeks testing I came to the conclusion that if nexttime set out on the hunt of the appropriate BB cream, it´ll definitely be BB cream from brand Skin79 because that brand convinced me about its qualities. I like the fact that it has more types of BB cream and really everyone can find his own product. In person I was the most attracted by the violet BB Moisturizing Purple from wich I was totally excited.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, tzn. objeví se až po schválení autorky blogu. Děkuji :)