sobota 15. března 2014

TAG: Nežiju jen make-upem / There is more to me than make up

Hezké sobotní odpoledne,

dnešní článek vlastně ani nebude článek, ale bude to tag, kterým jsem se inspirovala z blogu Plum Foolery http://plum-foolery.blogspot.cz/  Otázky z tohoto tagu mají ukázat, že holkám nejde jen o kosmetiku a make-up :) 

1. Koukáš se na televizi? Jaký je tvůj oblíbený pořad, případně seriál?
Občas jo, ale ve většině případů ji mám puštěnou jako kulisu. Celkem pravidelně ale sleduji Sex ve městě, což je asi můj nejoblíbenější seriál.


2. Vaříš? Jaké je tvé nejoblíbenější hlavní jídlo a dezert?
Tak vaření nepatří zrovna mezi mé nejoblíbenější záliby. Raději mám pečení sladkého. Z jídla mám nejradši bramborový salát a pak italskou kuchyni, takže těstoviny a gnocchi na různé způsoby. A dezert? Možná Sachr dort. A nebo nugátový dort z mé oblíbené cukrárny :) 


3. Vysněné povolání?
Tisková mluvčí :) 

4. Ovládáš nějaký cizí jazyk? Jakým jazykem by ses chtěla dorozumět?
Slovíčko "ovládat" je dosti sporné :D Ale snad angličtina. Ráda bych uměla italsky, protože miluju Itálii.

5. Za co utrácíš v rámci kategorie "pro radost", když ne za make-up?
Ať přemýšlím, jak přemýšlím, tak mi vždy z toho vyjde kosmetika :D Ale ne, možná nejvíc utrácím za jídlo nebo dárky pro své blízké.

6. Seznamuješ se snadno s neznámými lidmi?
Jsem poměrně stydlivá, takže se jen tak neseznamuju s někým, koho neznám. Navíc jsem taky celkem nedůvěřivá po předchozích zkušenostech a i po zkušenostech druhých. 

7. Čteš knížky nebo preferuješ internetové čtivo?
Jeden čas jsem si chtěla pořídit elektronickou čtečku knih, ale mám ráda knihy ve tvrdé vazbě, i pro tu vůni, pro to, co už všechno „zažily“. Mám je prostě ráda pro jejich historickou hodnotu, a proto jsem se rozhodla čtečku si nekoupit a dál navštěvovat místní knihovnu :) 

8. Co je tvá nejhorší a nejlepší vlastnost?
Jsem hodně paličatá, často si beru věci osobně a urazím se a jsem docela cholerik. A nejlepší vlastnost… No nechci, aby tu začala smrdět sebechvála :D Ale pokud bych měla říct úplně tu nejlepší, tak asi empatie a schopnost poradit.

9. Chodíš se večer bavit mezi lidi nebo preferuješ komorní společnost
Jsem spíš introvertní typ, ale zase jsou občas dny, kdy mám chuť na společnost. 

10. Kdybys neblogovala, mezi jaké činnosti bys podělila volný čas, kterého by najednou bylo nejspíš mraky?
Tak já si na nedostatek volného času nemůžu stěžovat, i když je pravda, že často je to takové to: Nemůžu, nestíhám. Ale člověk si najde čas vždy, na své kamarády, na rodinu a na to, co ho nejvíce baví a co má nejvíc rád. To je můj názor :)

Hezký víkend, T.

-----

Nice Saturday afternoon,

today´s article won´t be actually an article, but it will be tag, which I was inspired from a blog Plum Foolery http://plum-foolery.blogspot.cz/  The questions from the tag have to show that for girls there is more than cosmetics and make up :)

1. Do you watch TV? What is your favourite show or series?

Sometimes I do, but most of time I have it switched on like for backdrop. However quite regularly I watch Sex and the City, which is probably my most favourite series.

2. Do you cook? What is your favourite main dish and dessert?

So cooking is noc exactly one of my most favourite hobbies. I prefer baking sweet. The most I like Sacher cake or nougat cake from my favourite cake shop :) From food I most like the potato salad and then Italian cuisine, pasta and gnocchi on various ways.

3. Dream job?

A press agent :)

4. Do you speak any foreign language? What language would you like to communicate?

If I can speak, it´s quite questionable :D But maybe English. I wish I could speak Italian because I love Italy.

5. For what do you spend money in category „for pleasure“ if not for make up?

If I try to think about over and over, there is still the cosmetics :D But not, perhaps most I spend on food or gifts for my loved ones.

6. Do you get acquainted easily with unknown people?

I´m quite shy, so I just don´t get acquainted with someone I don´t know. Moreover I´m also quite distrustful after previous experiences of mine and also of others.

7. Do you read books or you prefer e-books?

One time I wanted to buy an electronic book reader, but I like books in hard cover, and for its scent, for what it has already „experienced“. I just like them for their historical value. That´s why I decided not to buy the electronic book reader and continue to visit a local library :)


8. What is your worst and best quality?

I´m very pigheaded, often I take things very personally and I bridle up. And I´m quite a choleric person. And the best quality… Well, I don´t want to boasting be in here :D But if I should say the best, I guess it will be empathy and ability to help or give advice people.

9. Do you hang out in the evening among people or you prefer the intimate company?

I´m more introverted type, but there are occasionally the days when I´m in the mood for company.

10. If you didn´t blog, between what activities would you divide your leisure time, which would be suddenly a lot of?
Well, I can´t complain on lack of free time, although it´s true that it´s often such that: I can´t, I´m in hurry. But one can always find time for his friends, family and what he enjoys most and what he loves the most. That´s my opinion :)

Have a nice weekend, T.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, tzn. objeví se až po schválení autorky blogu. Děkuji :)